E-vitamin olaj

Tiszta E-vitamin olaj használatával nincs többé szükség bőrápoló krémekre

A tiszta E-vitamin olaja a legjobb bőrápolószer, amit csak kívánni lehet. Sőt, nemcsak a lágy és gyönyörű bőr, de az egészséges és szép haj és körmök eléréséhez is remek természetes kozmetikum. A kozmetikusok és bőrgyógyászok figyelmeztetnek, hogy habár a tiszta alfa-tokoferol rengeteg pozitív hatással bír, nagyon intenzív szer, így az olajat körültekintéssel kell alkalmazni. Figyeljünk oda, mert számos kozmetikum eleve tartalmaz E-vitamint: ezeket kerüljük, és használjunk természetes olajat.

e-vitamin


Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőle anélkül, hogy ártanánk a bőrünknek, néhány dologra érdemes odafigyelni. Az E-vitamin olajat mindig este alkalmazzuk, mikor lefekszünk, a megszokott éjszakai krémünket pedig felejtsük el örökre. Alkalmazzuk C-vitaminnal kombinálva, mert együttesen hatékonyabbak a káros napsugárzás ellen és a bőr korai öregedésének megelőzésére, így bőrünk szép és fiatal marad. 

E-vitamin olaj anitosidáns tartalma

Az E-vitamin olaj rendelkezik azokkal az alapvető antioxidáns tulajdonságokkal, amelyekre minden embernek szüksége van, hiszen mindannyian ki vagyunk téve a környezetünkből származó stressznek, a növekvő légszennyezésnek, az egyre magasabb UV-sugárzásnak. Ennek a szernek a használatával megelőzhető a bőr károsodása, és kóros elváltozásai. emellett pedig erőteljes gyulladáscsökkentő, így a kipirosodott, érzékeny bőr természetes és hatékony nyugtatószere.

Ezzel az olajjal kiváltható gyakorlatilag minden bőrápolószer, mivel helyreállítja és szebbé teszi a bőrt a test bármely felületén. Egészségesek és szépek leszünk tőle. Alkalmazható a testen bárhol kialakult száraz foltok eltüntetésére, beleértve a fejbőr ilyen jellegű tüneteit is. Ezeket az átlagember gyakran ekcémaként, illetve korpásodásként azonosítja, és ennek megfelelően próbálkozik kezelésükkel is, de ez tévút. Az E-vitamin olajat alkalmazhatjuk száraz, töredezett körmökre és hajra is, amelyeket szintén hatékonyan hidratál. Egészségesen szép bőr, haj és köröm – ezt nyújtja az E-vitamin olaj.

E-vitamin tartalmú étrendkiegészítők

E-vitamin 400 IU kapszula60 db (BioCo)

E-vitamin 400 IU kapszula 60 db (BioCo)

Az E-vitamin hozzájárulhat a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez

Ár: 3690 Ft
Megnézem

E-vitamin 400IUlágyzselatin kapszula 60db

E-vitamin 400IU lágyzselatin kapszula 60db

Az E-vitamin természetes antioxidáns. Az E-vitamint sok esetben a szépség vitaminjának is nevezik, amely számos jótékony hatással rendelkezik.

Ár: 2350 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!